Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Del 1. Uppstart

Innan ni fyller i era uppgifter i eventformuläret, ta gärna en titt på Våra lokaler och Bokningspolicy. Här kan ni ta del av värdefull information och se om just er idé hör hemma på Brygghuset.

OBS! Brygghuset är fortsatt stängt. Det innebär att du inte kan boka in dig i våra lokaler. Däremot finns vi tillgängliga digitalt om du behöver coaching i utvecklingen av dina idéer.
Ge oss en kort beskrivning så att vi förstår vilka och hur gamla ni är. Är ni ett kompisgäng, en skola, ett företag, en förening etc? Är det kanske första gången ni arrangerar något på Brygghuset?

Vad vill ni arrangera? En föreläsning, en konsert, en festival, ett LAN etc. Hur många vill ni ska komma? Finns det idéer om att få hit artister, föreläsare eller liknande?

Exempelvis att få människor att mötas, ha kul, samla in pengar, utvecklas etc.

Under "Våra Lokaler" finns bilder, husritningar och information om lokaler och teknik. Behöver ni boka mer än en lokal?

Att rikta sig till alla går inte. Vilka tror ni är intresserade av det ni arrangerar? Är det ett öppet event eller endast för speciellt inbjudna? Vilken åldersgrupp riktar ni er till? Brygghuset prioriterar de bokningar som involverar och riktar sig till unga 16-29 år.

När passar det bäst för er publik? Om ni redan nu vet datum, tid och hur ofta ni vill boka lokal, så är det bra. Tips! Förbered er gärna med flera förslag på datum och tider, om i fall huset skulle vara bokat på ert första val.

Hur många är ni? Vem gör vad? Ju mer som händer under ett event, desto fler behöver ni vara i ert crew.

ÄR NI REDO ATT BÖRJA MED PLANERINGEN?

Nästa steg blir att träffa någon i personalen på Brygghuset. Vi ses för en genomgång av vad ni har skrivit i formuläret, och ni får feedback på er idé. Om vi ser att er idé är genomförbar i våra lokaler, börjar det roliga, själva planeringen!

» DEL 2. PLANERING

S.K.A.P.A-GUIDENS FYRA DELAR


Vi guidar dig genom de viktigaste momenten som krävs inför ett event.

DEL 1. UPPSTART

DEL 2. PLANERING

DEL 3. GENOMFÖRANDE

DEL 4. UPPFÖLJNING


Ladda ner och skriv ut hela guiden.

S.K.A.P.A-GUIDEN SOM PDF Pdf, 1.6 MB.


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.