Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

S.k.a.p.a på brygghuset

Temp

S.K.A.P.A-guiden är framtagen för att inspirera och vägleda er som vill arrangera lite större event på Brygghuset. Oavsett vad ni vill arrangera, får ni hjälp av någon i personalen med att forma er idé till en konkret och genomförbar plan. Brygghuspersonalen har mycket erfarenhet och ställer gärna upp som bollplank inför ert event. 

S.K.A.P.A-guiden är indelad i fyra delar. Beroende på vad ni arrangerar, kommer de olika delarna att ta olika lång tid, men alla är lika viktiga för helheten.

DEL 1. UPPSTART

I uppstarten vill vi ha en kort presentation av er idé. Vi vill veta vem/vilka ni är, vad och när ni vill arrangera och varför. Använd eventformuläret, fyll i det ni kan... och skicka in! Det behöver inte vara helt ifyllt eller perfekt, men ju tydligare desto bättre. Resten tar vi när vi träffas.

DEL 2. PLANERING

Vi bokar en tid och ses för en genomgång av vad ni har skrivit i formuläret, och ni får feedback på er idé. Om vi ser att er idé är genomförbar här på Brygghuset, börjar det roliga, själva planeringen! Det kan vara till exempel; Att-göra-listor, tidslinjer, ritningar, logistik, körschema, mat, söka pengar, tillstånd. Fråga oss gärna och använd oss som bollplank.

DEL 3. GENOMFÖRANDe

Allt går inte som planerat. Oavsett hur stort ert event blir, är det alltid bäst om planeringen är välgjord. Om ni som arrangerar har koll på läget, finns det goda förutsättningar att eventet blir lyckat för både crew och besökare. Det ska vara kul att genomföra ett event!

DEL 4. Uppföljning

Eventet är klart, men glöm inte att utvärdera! Är ni nöjda? Blev det som ni hade tänkt er? Ni kanske vill göra fler event? Då kan det vara bra att skriva ner vad som var bra och mindre bra. Ni hjälper oss även att bli en bättre D.I.Y-arena om vi får feedback från er. 

Är ni redo att sätta igång?

» DEL 1. UPPSTART

S.K.A.P.A-GUIDENS FYRA DELAR


Vi guidar dig genom de viktiga delarna som krävs inför ett event.

DEL 1. UPPSTART

DEL 2. PLANERING

DEL 3. GENOMFÖRANDE

DEL 4. UPPFÖLJNING


Ladda ner och skriv ut hela guiden.

S.K.A.P.A-GUIDEN SOM PDF Pdf, 1.6 MB.


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.