Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

VERKSAMHETSIDÉ

Temp

Ryggraden i Brygghuset är vår verksamhetsidé. Den hjälper oss att hålla fokus på vårt erbjudande och ger substans åt vårt varumärke. Det är utifrån den vi utvecklar vårt varumärke.

Vi stöttar unga i KreAktiva processer, genom socialt samskapande av eget innehåll


Vi är en Do-It-Yourself-arena (D.I.Y). Genom en KreAktiv verksamhet hjälper vi vår primära målgrupp, unga från 16 år, att frigöra sina begåvningar, så att de kan blomma ut i en skön miljö där de kan känna, se, drömma, skapa, lära och umgås tillsammans. Utan kostnad ställer vi tillgängliga lokaler och expertis till deras förfogande, så att de kan omsätta sina idéer till spännande innehåll i rätt sammanhang.

Resultatet är en dynamisk och bildande arena, där innehållet produceras av både unga och vuxna. Främst i andras regi, men även av Brygghusets egen personal. Detta bidrar till att huset fylls med energi och gränsöverskridande möten för alla Boråsare som vill bli ett med samtidens lokala puls. Brygghusets Café fyller en viktig funktion i sitt anpassningsbara erbjudande av fika och mat, som till stor del är närproducerat, ekologiskt / Fair Trade och hembakat.

Brygghuset är 100% alkohol- och drogfritt, samt religöst och partipolitiskt obundet.

Brygghuset är en enhet inom Fritids- och Folkhälsoförvaltningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Borås Stad.

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.