Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Vad är D.I.Y? - Do it yourself på Brygghuset?

I praktiken innebär det att våra lokaler används av dig som ”gör/skapar/arrangerar” för egen publik, deltagare och vänner. Därför kan du som besökare få ut något mer än bara ett besök på Brygghuset. I framtiden kan du alltså vara med och påverka, genom att göra Brygghuset till vad du vill att det ska vara. Vi erbjuder alla som vill från 16 år och uppåt (man är mogen för Brygghuset det år man fyller 16), möjlighet att presentera egna idéer om eget innehåll i huset, från start till mål och i alla led.

Några exempel på innehåll som har skapats på Brygghuset: Konserter, konst- och fotoutställningar, föreläsningar, dansträningar, debatter, modevisningar, LAN, filmvisningar, teater, fotograferingar, musik- och filminspelningar, möten, festivaler, pop-up stores, spelkvällar, loppisar, kurser, workshops, poesikvällar, klädbytardagar, mässor, vampyrlajv etc. 

Om du har en idé om något du vill ska hända på Brygghuset vill vi gärna veta det. Om vi därefter är överens om att din idé hör hemma på Brygghuset, kan vi vara med och ”låna ut” lokaler, men även finnas med som bollplank för dig som behöver utveckla dina idéer. 

Det är alltså din kreativitet + din förmåga att få gjort saker + Brygghusets lokaler, som bidrar till att det händer saker i huset. Vi arrangerar alltså inte dina idéer åt dig, men är alltid intresserade av vad du vill skapa på Brygghuset?

Läs även mer om begreppet D.I.Y under: D.I.Y på Brygghuset.

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.