Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Jag vill ha en Konstutställning på Brygghuset. Hur funkar det?

Vi har flera bra lokaler och väggar i huset, men vad som blir bäst för dig beror på din utställning. Att ställa ut på Brygghuset innebär D.I.Y från start till mål. Du fixar och ordnar allt som har med utställningen att göra – Marknadsföring, hängning, vernissage, försäljning och nedplockning. Efter vernissagen kan din utställning hänga kvar i cirka 2 veckor, men ytorna/rummet kan då bokas av andra (dock ej ”dina” väggar) samtidigt som din konst hänger uppe. Oavsett om det är bokat eller inte, försöker vi alltid att hålla våra utställningar öppna och tillgängliga för våra besökare under våra öppettider. 

Beroende på vilket rum eller plats i huset som du vill boka för din utställning innebär olika förutsättningar. Vid konstutställningar (tavlor och foton) vill vi rekommendera Rum 107 eller 116 där du kan spika upp dina verk. Våra övriga utställningsväggar (exempelvis Stora Salen) innebär större försiktighet med krav på att hängning/montering sker utan åverkan. Därför är det inte tillåtet att spika, skruva eller limma direkt på övriga väggar. Istället har vi hittat andra lösningar för upphängning som gör mindre åverkan. Ta med dig vad du behöver för att hänga och följ våra instruktioner. Stege finns att låna.

Ansvar och säkerhet

Vi gör alltid vårt bästa för att din utställning ska hänga säkert, men vi vill vara tydliga med att du hänger på eget ansvar i en offentlig miljö.

I övrigt är det en självklarhet att din utställning har goda syften och stämmer överens med villkoren i Brygghusets Bokningspolicy.

Vid ev försäljning ligger ansvaret hos dig som utställare, som även behåller all förtjänst.

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.