Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Hur många personer ryms det på Brygghuset?

Det varierar beroende på vad du vill använda lokalerna till, hur du möblerar samt vad som händer i övriga delar av huset. Maxgränsen är 150 personer per våningsplan, men ytterst få event kan ta emot så många personer och samtidigt uppnå våra krav på säkerhet. Här följer några exempel:

Cafésalen med scen (plan 1). Max 120 personer:
Vanligtvis möblerad för c:a 50 personer. Kan om- och avmöbleras av dig som har bokat. Exempelvis i stolsrader för en konsert: max 100 personer. Långbordssittning i rader: max 80 personer. Tömd sal utan möbler: max 120 ståplatser.

Stora Salen (plan 2). Max 120 personer:
Salen är tom när du kommer och möbleras (på och av) av dig som har bokat. Exempelvis stolsrader för en föreläsning: max 100 personer. Bordsmöblering för ett LAN: max 50 personer.

Läs mer och titta på bilder under Våra lokaler samt ta del av våra möbleringsförslag för att bilda dig en egen uppfattning. Vid stora offentliga arrangemang ställer vi alltid högre krav på dig som har bokat, men oroa dig inte, vi hjälper dig med tips. Genomtänkt planering och säkerhet hör ihop. Alla bokningar måste uppfylla våra krav på säkerhet.

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.