Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Filmvisning och TV/data-spel i Bion. Hur funkar det?

Bion samt de flesta av våra rum är utrustade med projektor. Helt kostnadsfritt att boka. Vi tackar dock nej till bokningar som avser privata fester, födelsedags- och barnkalas eller annan verksamhet som inte skapar nytta för vår målgrupp. För att boka bion krävs att man är minst 3 personer. Läs mer i vår Bokningspolicy.

Filmvisning. Hos oss är det inte fritt fram att visa vilken film som helst. Brygghuset är en offentlig miljö där speciella visningsregler gäller. För att underlätta laglig filmvisning i huset har Brygghuset tecknat ett avtal med Swedish Film som ger dig möjlighet att i slutna, mindre grupper (exempelvis ett kompisgäng) visa de flesta av de stora filmbolagens filmer, men inte alla. Kommer du hit som en verksamhet eller förening krävs eget visningstillstånd.

Det är ditt eget ansvar att filmen eller spelet är lagligt. Läs mer om Film & Gaming på Brygghuset!

Gaming. För dig som vill spela i bion eller i något av våra andra rum, går det bra att ta med sig egen konsol. 

Läs mer om tekniken och vad som finns i bion och i övriga lokaler.

Beställ gärna snacks, godis och dricka från Brygghusets Café, men det går även bra att ta med sig eget. Dock ej mat och fika. På grund av brandrisk tillåter vi inte att du poppar micro-popcorn i våra lokaler.

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.