Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Är Brygghuset intresserade av att boka in mitt band?

Tyvärr har vi inte möjlighet att boka er. Brygghuset är ingen konsertarrangör, men däremot är vi bra på att erbjuda D.I.Y-lokaler för olika typer av events. Därför vill vi väcka tanken och erbjuda er möjligheten att själva arrangera er egen konsert på Brygghuset. Cafésalen är alltid möblerad för cirka 50 personer, men kan lätt anpassas i stolsrader för upptill 100 eller max 120 ståplaser om salen töms på möbler. I salen finns en scen med förriggat ljud och ljus, samt backline och mikrofoner. Väldigt enkel och lättskött analog teknik för den som har varit ljudtekniker under enkla förhållanden. Se teknisk spec Pdf, 1.8 MB, öppnas i nytt fönster. och bilder från Cafésalen.

Att arrangera en konsert D.I.Y, innebär att man fixar allt vad arrangemanget kräver – Marknadsföring, förköp/entré, ljudtekniker och annan drift. Om ni som band inte bor i eller i närheten av Borås rekommenderar vi er att hitta en lokal medarrangör (vilka annars håller koll på säkerhet och mixerbord när ni står på scen?). En annan lösning kan vara att vi/Brygghuset försöker matchmejka er med en annan arrangör som söker ett band till sitt event, ibland går det, ibland inte. Innan ni bokar något vill vi gärna bolla lite idéer kring genomförandet, samt att ni Presenterar er idé.

Det är även en självklarhet att du som vill arrangera en konsert på Brygghuset tar dig tid att läsa vår Bokningspolicy

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.