Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

BRYGGHUSANDAN

Temp

"Tillsammans hjälps vi åt att hålla våra lokaler fria från brottslighet, våld, främlingsfientlighet, kränkningar, extremism, alkohol samt droger och liknande preparat. Vi skapar inte heller innehåll som förespråkar det. Det gäller i skrift, tal, musik, film samt andra medier och uttrycksformer."

Oavsett om du kommer hit som besökare, har bokat lokal eller jobbar på Brygghuset ska du känna dig trygg. Därför är det viktigt att alla respekterar Brygghusandan, en moralisk kompass som visar hur vi förhåller oss till varandra. Den hjälper oss också att sätta gränser för vad som inte hör hemma på Brygghuset.

Brygghuset är en enhet inom Fritids- och Folkhälsoförvaltningen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Borås Stad. Vår verksamhets uppdrag utgår från ett främjande och normkritiskt förhållningssätt och en positiv människosyn som fokuserar på individers och gruppers vilja, rättigheter och resurser.

Brygghuset är 100% alkohol- och drogfritt, samt religiöst och partipolitiskt obundet.

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.