Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Kom igång med lokalbokningar

För att komma igång med bokningsförfrågningar via boka-brygghuset.boras.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. måste du kontakta någon i personalen och be om att få ett aktivt användarkonto för lokalbokning. Fram till dess är du välkommen med bokningsförfrågningar via e-post, telefon eller via hemsidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Sähär funkar det!

Alla användare registreras anonymt av personal med för- och efternamn, telefonnummer samt e-postadress som blir ditt användarnamn vid inloggning.

1. Indjudan till Brygghusets lokalbokning

I samband med att vi aktiverar ditt användarkonto får du en mailinbjudan om hur det funkar och vad som gäller när du bokar lokal på Brygghuset. Om vi är överens, klickar du dig vidare via knappen "Sätt igång"

2. kontrollera dina uppgifter och skapa lösenord

Innan du kan logga in behöver du skapa ett lösenord, ange födelsedatum och din könsidentitet, samt läsa och godkänna Brygghusets regler för lokalbokning.

Varför ska jag ange födelsedatum och könsidentitet? Borås Stad behöver veta din ålder så att vi känner till vilken målgrupp som använder Brygghuset, så att verksamheten kan bli ännu bättre.

Vad betyder icke-binär? Icke-binär kan den person kalla sig som identifierar sig som mellan eller bortom tjej–kille-uppdelningen av kön. Icke-binär betyder inte samma sak för alla som definierar sig som det.

Temp

3. SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Som inloggad användare kan du skicka bokningsförfrågningar på lediga tider. Antingen direkt på startsidan av bokningssystemet via knappen Skicka förfrågan (intill bilderna på lokalerna), eller i kalendervyn under Se lediga tider. Klicka därefter på lokalens namn i listan till vänster.


Du kan när som helst följa, ändra eller ta bort din förfrågan/bokning.

4. HUR VET JAG OM MIN BOKNING har blivit GODKÄND?

Alla bokningar samt ändringar av bokningar hanteras som nya förfrågningar och behöver bekräftas av personal. Därefter får du ett besked till den e-post som är registrerad på ditt konto.

Du kan även logga in och titta i kalendervyn för varje lokal.
Röda bokningar = Under förfrågan.
Gröna bokningar = Bekräftade.

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.