Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

FILM CLUB

KL. 19.00 | Tisdagar | Discord

TempBild

På tisdagar kan du delta i Film Club på Brygghuset Discord Server. Vi träffas och diskuterar film.

Film Club drivs av en grupp ungdomar som möts för att diskutera filmer. Varje vecka väljer vi en film (tillgänglig att titta på gratis) som vi kommer att se på egen hand fram till nästa tisdag, då vi ses på Discord för att prata om den. Vi diskuterar allt, från kostymer till sociala frågor som tas upp i en berättelse. Vi pratar mestadels på engelska, men det är helt okej att prata på svenska också!

Det är ett fantastiskt tillfälle att utveckla dina språkkunskaper och träffa andra som är intresserade av film. Det är en plattform för utbyten av känslor och tankar inom film. Du kan få massor av filmrekommendationer från olika perioder och delar av världen och kanske till och med inspiration till dina egna filmer och berättelser?

För mer information om den senaste filmen vi diskuterar, spana in FilmClub-kanalen på Brygghusets Discord eller skriv till Ewa Fandrejewska på Messenger / Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hoppas vi ses! Alla är mycket välkomna :-)

Arrangeras av: Ewa Fandrejewska.

Övrig information

Brygghusets discordlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TIPSA EN VÄN OM DETTA!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.