Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

BRYGGHUSET ONLINE

Kl. 16.00-20.00 | Boka tid med oss

TempBild

På tisdagar kan du boka tid för online-stöd inom bl.a projektledning, konst & kultur, skriva CV, bygga hemsidor eller skapa film.

Under tiden som Brygghuset är stängt gör vi vårt allra bästa i att stötta unga mellan 16 och 29 år. Eftersom det inte går att boka och låna våra lokaler som vanligt, öppnar vi dörren till digitala möten med oss i personalen. Vi utgår ifrån oss själva och våra spetskompetenser och du utifrån dina intressen. Vi använder den plattform som känns bäst för dig.

Personalen kan erbjuda: Råd och tips inom projektledning, söka pengar och skapa kontakter som kan ta dina idéer vidare, band- och artistcoachning, spela gitarr, musik- och mediaproduktion samt hjälpa dig att komma igång med egna online event och möten.

Såhär kommer du igång: Börja med att skriva till någon i personalen och förklara vad du behöver hjälp med. Jenny, Sarah och Ewa finns tillgängliga på tisdagkvällar och Ante, Peter och Klas på torsdagkvällar. Du kan boka tid med oss mellan kl. 16.00-20.00.

Samtidigt vill vi sträcka ut en hand till de verksamheter som tidigare har använt Brygghuset till olika aktiviteter för vår målgrupp, att se möjligheterna till digitala samarbeten. På så vis hoppas vi kunna erbjuda ännu fler digitala aktiviteter. Mer information kommer.

Säg hej till Tisdagens personal

Jenny Wendefors, Ewa Fandrejewska och Sarah Ali

Vi kan coacha dig att komma igång med idéer och projekt som du vill utveckla. Vill du komma i kontakt med andra som delar dina intressen, eller skapa kontakter som kan hjälpa dig att ta din idé vidare? Starta en nätverksträff, arrangera workshops eller bjuda in intressanta föreläsare? Lära dig mer om att söka projektpengar, skriva CV, bygga hemsidor eller skapa film? Hör av dig med just din idé!

Jenny, Sarah och Ewa har samlad kompetens inom projektledning, konst och kultur, film- och fotoredigering, med mera. Vi kan även hjälpa dig att komma i kontakt med rätt person som kan guida dig vidare inom just dina intressen.

På tisdagar erbjuds två öppna aktiviteter som du kan delta i:
Konstcirkel kl. 17.30 och FilmClub kl. 19.00. Du hittar dem på Brygghusets Discord-server.

E-post: jenny.wendefors@boras.se | Messenger / FB: Visa profillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

E-post: sarah.ali@boras.se | Messenger / FB: Visa profillänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Övrig information

Brygghuset - discordlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TIPSA EN VÄN OM DETTA!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.