Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

BRYGGHUSET ONLINE

Kl. 16.00-20.00 | Boka tid med oss

TempBild

På torsdagar kan du boka tid för online-stöd inom bl.a musikproduktion, spela gitarr och bandcoachning.

Under tiden som Brygghuset är stängt gör vi vårt allra bästa i att stötta unga mellan 16 och 29 år. Eftersom det inte går att boka och låna våra lokaler som vanligt, öppnar vi dörren till digitala möten med oss i personalen. Vi utgår ifrån oss själva och våra spetskompetenser och du utifrån dina intressen. Vi använder den plattform som känns bäst för dig.

Personalen kan erbjuda: Råd och tips inom projektledning, söka pengar och skapa kontakter som kan ta dina idéer vidare, band- och artistcoachning, spela gitarr, musik- och mediaproduktion samt hjälpa dig att komma igång med egna online event och möten.

Såhär kommer du igång: Börja med att skriva till någon i personalen och förklara vad du behöver hjälp med. Jenny, Sarah och Ewa finns tillgängliga på tisdagkvällar och Ante, Peter och Klas på torsdagkvällar. Du kan boka tid med oss mellan kl. 16.00-20.00.

Samtidigt vill vi sträcka ut en hand till de verksamheter som tidigare har använt Brygghuset till olika aktiviteter för vår målgrupp, att se möjligheterna till digitala samarbeten. På så vis hoppas vi kunna erbjuda ännu fler digitala aktiviteter. Mer information kommer.

Säg hej till Torsdagens personal

Andreas Stenman. Musikproduktion online

För som vill ha personlig handledning i att komma igång med digital musikproduktion eller inspelning men också till dig som vill bli bättre på att mixa och färdigställa dina låtar eller dig som vill ha feedback på dina egna produktioner (för att ta ditt skapande till nästa nivå).
Arrangeras i samverkan med Pussel Boråslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster / Kulturförvaltningen.

E-post: andreas.stenman@boras.se | Messenger / FB: Visa profillänk till annan webbplats


Peter Johansson. Gitarr och mediaproduktion

Anmäl dig för privatlektioner i gitarr. Det kan vara alltifrån hur du tar dina första ackord till gitarrsolon. Vi utgår ifrån dig och din nivå, elektriskt eller akustiskt spelar ingen roll. Du kan även ta kontakt med mig om du behöver hjälp i Photoshop eller tips vid filmredigering.

E-post: peter.johansson@boras.se | Messenger / FB: Visa profillänk till annan webbplats


Klas Bolin. Band- och artistcoachning

Anmäl dig och ditt band för personlig rådgivning online. Vi stämmer av såväl nuläge som framtidsplaner och därefter delar jag med mig av mina bästa tips. Det kan vara alltifrån Stim, vad som bör finnas i ett elektroniskt press-kit, samt vad man ska passa sig för innan man skriver på ett skivkontrakt.

E-post: klas.bolin@boras.se | Messenger / FB: Visa profillänk till annan webbplats

Övrig information

Brygghuset - discordlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TIPSA EN VÄN OM DETTA!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.