Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

BRYGGHUSETS CAFÉ

Temp

Brygghusets café serverar hemlagat fika och enklare mat till bra priser. Vi strävar efter ett ekologiskt sortiment och har alltid vegetariska och veganska alternativ.

HANDLA I CAFÉET ELLER TA MED DIG EGET?

På Brygghuset är valfrihet lika viktigt för oss som för dig. Du kan handla i caféet eller ta med eget. Micro och kylskåp finns att låna.

Om du väljer att ta med dig eget. Medtag allt som du kan tänkas behöva, såsom bestick, porslin och andra tillbehör.

PLANERING OCH BESTÄLLNING

Boka gärna tid med oss om du behöver hjälp med att planera ett mingel, en välkomstdrink eller en buffé. Om du vill ordna ett event och tycker att caféet ska vara öppet, brukar vi kunna anpassa våra öppettider. Caféet/kassan stänger en timma innan huset.

Hör av dig i god tid om du vill förbeställa, vilket vi rekommenderar om ni blir fler än 10 personer. Meddela även matallergier/specialkost. Det går också bra att ringa 033-35 73 92 eller mejla cafebrygghuset@boras.se​.

Brygghuset är kontantfritt. Betala med kort eller Swish. Om du vill handla mot faktura, behöver vi fullständiga faktureringsuppgifter och organisationsnummer när du lägger din beställning. Vid internfakturering inom Borås Stad behöver vi YY-kod och ansvarskod.​

Beställningar & förfrågningar:

Tel: 033-35 73 92
E-post:
cafebrygghuset@boras.se


PÅ MENYN

Smörgåsar, fika, wraps, Pizza slice, varma och kalla drycker, och mycket annat.

BESTÄLLNING / FÖRFRÅGANDELA PÅ SOCIALA MEDIER

Temp
Temp
Temp
Temp

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.