Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

PRESENTERA DIN IDÉ

Temp

OBS! Brygghuset är fortsatt stängt. Det innebär att du inte kan boka in dig i våra lokaler. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer!

Just nu bygger vi upp delar av Brygghusets verksamhet på Träffpunkt Simonsland, vilket innebär att det i framtiden kan finnas möjlighet till ersättningslokal. Fråga oss gärna.

Vill du skapa ett event på Brygghuset? Gå in och titta på Våra lokaler och Bokningspolicy. Här checkar du av om din idé hör hemma på Brygghuset.

I formuläret nedan finns standardfrågor för dig som vill arrangera på Brygghuset. Dina svar blir ett perfekt underlag att ha med på ditt första möte med Brygghuset. Fyll i det du kan och "Skicka". Resten tar vi när vi ses :-)

Om din idé handlar om något enkelt för en mindre grupp, exempelvis boka rum för ett möte eller filmkväll. Skicka en förfrågan via Boka ett rum Länk till annan webbplats. eller Boka bion Länk till annan webbplats.. Det går också bra att ringa 033-35 58 55, mejla brygghuset@boras.se, eller titta förbi och be att få prata med någon i personalen.

Du kan när som helst titta i kalendern under boka-brygghuset.boras.se/ Länk till annan webbplats. för att se när det är ledigt.


Hur gamla är du/ni som arrangerar?

Förslå gärna flera datum och tider.

Uppskatta hur många besökare/deltagare du tror kommer.
Tillgänglighet: * (obligatorisk)
Slutet eller öppet sällskap?
Tillgänglighet:


Lokaler / Plan 1
Lokaler / Plan 1

Lokaler / Plan 2
Lokaler / Plan 2
Lokaler / Träffpunkt Simonsland
I takt med att vi bygger upp delar av Brygghusets verksamhet på Träffpunkt Simonsland, kommer det i framtiden att finnas möjlighet att boka in sig där. Fråga oss gärna.
Lokaler / Träffpunkt Simonsland


Beskriv kortfattat. Exempelvis filmfestival, LAN, konsert, workshop, utställning.

Exempelvis få människor att mötas, ha kul, samla in pengar och utvecklas.

Att rikta sig till alla går inte. Vilka tror ni är intresserade av det ni arrangerar? Är det ett öppet event eller endast för speciellt inbjudna? Vilken åldersgrupp riktar ni er till? Tänk på att allt som händer i huset ska skapa nytta för en majoritet av unga mellan 16 och 29 år.

Blir det några kostnader för besökare/deltagare/medarrangörer? Exempelvis entréavgift, anmälningsavgift eller försäljning.

LOKALBOKNINGAR & FRÅGOR:

Tel: 033-35 58 55
E-post: brygghuset@boras.se

BOKNINGSPOLICY - VILKA KAN BOKA?

VANLIGA FRÅGOR - FAQ

HUSRITNINGAR – TOM YTA (PDF) Pdf, 268.4 kB, öppnas i nytt fönster.

HUSRITNINGAR – MÖBLERAT (PDF) Pdf, 297 kB, öppnas i nytt fönster.

Material & informationspec Pdf, 340.4 kB.


SKICKA MATERIAL & MARKNADSFÖRING:

För dig som arrangerar events med offentligt innehåll på Brygghuset, skicka in ditt material så hjälper vi till att sprida informationen.

SKICKA IN TEXT & BILD


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.