Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

film- & GAMING regler

Temp

På Brygghuset gäller inte samma regler som hemma i soffan, oavsett om du ska titta på film eller spela konsolspel, PC eller LANa. På den här sidan reder vi ut det mest övergripande kring vad som gäller på Brygghuset. Om bion skulle vara upptagen när du vill boka, vill vi informera om att de flesta av våra mindre rum har projektor. Kablar och adaptrar för Mini-HDMI, USB-C, Apple Lightning, displayport & VGA finns på plats. Dator ingår ej.

Precis som i våra övriga lokaler är det en självklarhet att alla som vistas i bion respekterar Brygghusets Bokningspolicy, samt är införstådd med att minst 3 personer krävs för att boka bion.

filmvisning

Tillåtna filmvisningar: På Brygghuset har vi filmavtal med Swedish Film, som ger dig möjlighet att i slutna, mindre grupper (exempelvis ett kompisgäng) visa de flesta av de stora filmbolagens filmer, men inte alla. Filmerna kan vara på DVD/BluRay, köpta eller hyrda i butik, eller digitala filer streamade från någon laglig sajt (exempelvis Netflix och Viaplay). För att vara på den säkra sidan när du väljer film, besök SwedishFilm.com Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här finns mer information om vilka filmer och bolag som ingår.

OBS! För verksamheter och organisationer (exempelvis en förening, ett studieförbund eller en skola) gäller speciella regler och egna visninstillstånd.

Offentlig marknadsföring och entréavgifter är inte tillåtet inom Brygghusets avtal med Swedish Film. Deltagarna får dock meddelas via mejl, föreningens hemsida eller via slutna grupper i sociala medier.

All övrig filmvisning kräver tillstånd
, oavsett om det rör sig om andra filmer, streaming via Youtube eller vanliga TV-kanaler.

Det är ditt eget ansvar att filmen du visar är laglig.

gaming

På Brygghuset kan du även spela med din egen dator eller konsol. I Rum 109 finns också husets Xbox One och PS4. Tar du betalt för att andra ska få spela, kan du behöva betala för en licens hos Lotteriinspektionen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Länk till annan webbplats.

Det är ditt eget ansvar att spelet du spelar är lagligt.

» TILLBAKA TILL BOKA BION

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.