Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

är bion ledig?

Temp

OBS! Brygghuset är fortsatt stängt. Det innebär att du inte kan boka in dig i våra lokaler. Vi återkommer med mer information så fort vi vet mer!

» LÄS MER

Studio 14 Cinema är Brygghusets biorum. Här kan du boka in dig för att titta på film, ljud- och filminspelningar, visa egenproducerad film + en massa annat.

För att bion ska hållas fräsch är det inte tillåtet att ta med sig mat och fika, men däremot godis, snacks och dricka. Du väljer själv om du vill handla av vårt café, eller om du tar med dig eget. På grund av brandrisk kan man tyvärr inte poppa micro-popcorn i våra lokaler.

Om bion ska användas till något annat än filmvisning, behöver vi veta och vara överens om detta innan. För att kunna boka bion måste man vara minst 3 personer. Du kan när som helst titta i kalendern under boka-brygghuset.boras.se/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för att se när det är ledigt.

När man tittar på film på Brygghuset gäller inte samma regler som hemma i soffan. Läs mer om Film och Gaming. Det är även en självklarhet att du som vill boka in dig på Brygghuset tar dig tid att läsa vår Bokningspolicy.

Skicka en förfrågan om bion är ledig - Så hör vi av oss!


Hur gamla är du och dina deltagare?

Ange ungefär hur många ni blir.
Användning:

Slutet eller öppet sällskap?
Slutet eller öppet sällskap?Vilken dag vill du boka? (t.ex. 20/3)

Mellan vilka tider vill du boka? (t.ex. kl. 15-17)

Här kan du lämna fler förslag på datum/tid om bion råkar vara upptagen, eller annan information som är viktig för din bokning.

LOKALBOKNINGAR & FRÅGOR:

Tel: 033-35 58 55
E-post: brygghuset@boras.se

FILM- & GAMING - regler

BOKNINGSPOLICY - VILKA KAN BOKA?

MER INFO OM BION


Tipsa en vän om bion!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.