Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

VÄLKOMMEN TILL STUDIO 14

Temp

EGET SKAPANDE INOM BILD, FILM & LJUD

Studio 14 är Brygghusets D.I.Y-koncept för dig som skapar inom bild, film och ljud. I huset finns två enklare studios. S14 Sound som är inriktad på musikproduktion och S14 Media lab, som kan användas för både musik- och mediaproduktion. Här kan du boka in dig för att mixa musik, spela in sång, redigera film, arbeta med grafisk form eller låna utrustning för film- och fotosessioner.

Som ett komplement finns även visningsarenan S14 Cinema, en podcast-studio och utställningsmöjligheter för kreativt skapande.

OBS! Tillsvidare tar vi emot max 2 pers i våra studios.

Vem FÅR BOKA?

Du som har studioavtal med Brygghuset kan boka in dig i S14 Media lab eller S14 Sound under våra öppettider, tisdag - fredag kl. 12.00-20.00. Innan din första bokning testar vi alltid dina förkunskaper och kontrollerar att du är självgående inom såväl tekniken som programmen du använder. Samma princip gäller även för att nyttja våra utlåningsprylar för film och foto, samt vår podcast-studio.

Det är även en självklarhet att du är ansvarsfull och respekterar Brygghusets Bokningspolicy. Du kan ta del av Studio 14 från det år du fyller 16 fram till dess att du fyller 30. Därefter är vi positiva till vuxna (30+) som använder studion om de är här tillsammans med vår målgrupp. Alla avtal är personliga och kan inte överlåtas eller tecknas av en grupp. Kontakta Peter eller Klas för visning och avtal. Det går även bra att ringa 033-35 58 55. Att boka in sig i S14 Cinema/bion kräver inget studioavtal.

Hur många gånger kan jag boka S14 Sound och S14 Media lab?

Du får ha max 2 st tillfällen inbokade. 1 tillfälle = upp till 4 timmar. När du har förbrukat dina tider kan du boka nya.

Låna husets datorer

Vid lån av våra datorer, tänk på att Brygghuset inte ansvarar för ditt material. Medtag eget lagringsutrymme. Läs mer om prestanda och vad som finns installerat på våra datorer under S14 Sound och S14 Media lab. Det är inte tillåtet att installera egna program på våra datorer. 

Kom-igång-kurs

Framöver har vi ambitionen att erbjuda enklare kom-igång-kurser för dem som vill prova att använda en studio. Oavsett vilken nivå du befinner dig på, anmäl gärna ditt intresse via brygghuset@boras.se så tar vi det där ifrån. 

Unga kreatörer rekommenderar studio 14

Temp


Nathalie Majdek Mathisen
Bloggare

"Jag har haft en fotosession i Stora Salen för min blogg. Passade mig perfekt som ville ha en clean miljö."

Temp


Niklas Jonsson
Låtskrivare och musiker

"Jag skriver och producerar min egen 60-talsdoftande indie pop/rock. Mestadels använder jag mig av programmet Logic."

Temp


Merly Åsbogård
Projektledare, Modern Cocktail News

"Vi brukar låna Brygghusets utrustning för film och ljus när vi intervjuar personer till vår YouTube-kanal. Enkelt och smidigt."

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.