Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

Filmvisning och TV/data-spel i Bion. Hur funkar det?

Bion eller Studio 14 Cinema som den heter, är i regel kostnadsfri att boka för unga i åldern 16-29. För vuxna 30+ och unga som är här i tjänsten under arbetstid gäller andra regler. Läs mer i vår Prispolicy.

Vi tackar dock nej till bokningar som avser privata fester, födelsedags- och barnkalas och annan barnverksamhet för unga under 15 år.

Det är dock inte fritt fram att visa vilken film som helst. Brygghuset är en offentlig miljö där speciella visningsregler gäller. För att underlätta laglig filmvisning i huset har Brygghuset tecknat ett avtal med Swedish Film. Det är ditt eget ansvar att filmen du visar är laglig. Läs mer om vad som ingår i vårt avtal: Visa film på Brygghuset!

Läs mer om tekniken och vad som finns i bion.

Beställ gärna snacks, godis och dricka från Brygghusets Café, men det går även bra att ta med sig eget. Dock ej mat och fika. På grund av brandrisk tillåter vi inte att du poppar micro-popcorn i våra lokaler.

» TILLBAKA TILL VANLIGA FRÅGOR

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.