Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

22/10. INFOTRÄFF MED RKUF BORÅS

Kl. 17.00-20.00 | Fri entré | Cafésalen

TempBild

Bli en del av RödaKorsets Ungdomsförbund i Borås

Är du ung och nyfiken på ideellt engagemang? Bli frivillig hos RKUF! Som frivillig kan du ingå i styrelsen, bli verksamhetsledare eller engagera dig i en verksamhet!

Vi som håller i infoträffen är Andrea Wingårdh och Katarina Johansson Eiben som arbetar på Ungdomsförbundet. Vi kommer berätta mer om vår organisation och på vilka sätt du kan engagera dig. Vi svarar gärna på dina frågor! Vi bjuder även på fika.

Det är drop-in mellan kl. 17 och 20. Kom och prata med oss om engagemang i Röda Korsets Ungdomsförbund.

***

OBS! Brygghuset har begränsat mängden deltagare i den bokade lokalen till 25 personer. Vi kommer ha handsprit på plats och det finns möjlighet att hålla social distans. Läs mer om Brygghusets Corona-insatser här: http://brygghuset.boras.se/kalenderarkiv/2020-03-24-corona-info-brygghuset.htmllänk till annan webbplats

Känner du dig obekväm med att delta på plats? Det finns möjlighet att delta i mötet via Zoom. Hör av dig om du är intresserad av det. E-post: rkuf.boras@redcross.se

Arrangeras av: RKUF Borås.

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.