Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

29/8. PÅVERKA KULTUREN

Kl. 16.30-20.00 | Fri entré

TempBild

Illustration av: Nadja Raunegger

Framför dina åsikter och idéer! Borås Stad vill veta hur kulturens resurser ska fördelas.

För vem? Unga mellan 16 och 29 år erbjuds en chans att framföra åsikter och idéer som kan forma Borås framtida kulturliv.

Varför?
Ta chansen att påverka! Borås Stad vill veta vad du tycker att resurserna ska läggas på. Vilken kultur är viktig för dig? Vad vill du göra på din lediga tid? Vad tycker du att Borås Stad och Kulturförvaltningen borde stötta med?

så här går det till!

Du som har varit på ett dialogcafé eller ett Open space vet ungefär hur det går till. Ni som deltagare sätter agendan för kvällen, bildar grupper efter ämnen som intresserar just er (Exempelvis dans, musik, teater, konst, film, foto, LAN eller något annat). I dessa samtal skapas ett underlag med era åsikter och idéer som Borås Stad får ta del av.

Vad vill du diskutera under KVÄLLEN?

Som deltagare kan du välja att delta i olika diskussionsämnen. Om du vill kan du även anmäla ett eget ämne, antingen på plats eller i förväg via mejl till: klas.bolin@boras.se. Under augusti kommer vi att presentera samtliga föranmälda samtalsämnen, samt vem/vilka som har tagit initiativ till dessa.

Så här anmäler du dig! Klicka i på facebookeventet att du "Kommer". Har du inte facebook, går det bra att skicka ett mejl till klas.bolin@boras.se.

Arrangeras av: Borås Stads Kulturförvaltning och Brygghuset.

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.