Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

5-6/10. KONSTRUNDAN

Lördag & Söndag | Kl. 11-17 | Fri entré

TempBild

Vill du ställa ut din konst under höstens stora utställningshelg?

Redan nu kan du som är mellan 16 och 29 år anmäla ditt intresse för att ställa ut på Brygghuset under höstens stora utställningshelg, KONSTRUNDAN 5-6/10 oktober. Efter förra årets succé med över 200 besökare, har Brygghuset tillsammans med två av Konstliv Sjuhärads medlemmar; Ellen Tafferner och Marie-Louise Lindell, i år skapat ännu bättre utställningsmöjligheter för unga.

KONSTRUNDAN är en inarbetad och populär tradition bland många konstintresserade, vilka även i år kan besöka Brygghuset och flera andra öppna ateljéer runt om i trakten, samt en samlingsutställning på Ålgården.

Utöver Ellens och Marie-Louise egen medverkan på Brygghuset, kommer de att finnas med som stöd för några unga utställare inför deras egen vernissage på plan 1. Under tiden finns Ellen och Marie-Louise tillgängliga för att svara på frågor och ge råd och tips via tel el mail.

Kontakta Marie-Louise och Ellen:
Marie-Louise Lindell. Tel: 0702-109716. E-post: Mllindell54@gmail.com
Ellen Tafferner. Tel: 0732-52 02 45. E-post: Isobel84@hotmail.com

Är du mellan 16 och 29 år och vill ställa ut? Anmäl ditt intresse till Salle på Brygghuset:
Tel: 0721-60 06 97. E-post: salam.al-mosawy@boras.se

Välkommen på infoträff om konst på Brygghuset!
Lördag 10/8, kl. 14.00-15.00 anordnar vi en infoträff för dig som vill ställa ut på Brygghuset. Förutom utställningsplatser under KONSTRUNDAN 5-6/10 kommer vi även att erbjuda platser inför ytterligare ett större utställnings-event lördag 30/11. Givetvis är våra väggar tillgängliga året runt, om du hellre vill ta plats i huset med en helt egen vernissage under andra datum.

Konstliv Sjuhärad är en sammanslutning av ca 70 verksamma konstnärer i Sjuhärad. Läs mer om Ellen Tafferner och Marie-Louise Lindells, samt deras utställningar på föreningens hemsida: www.konstlivsjuharad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arrangeras av: Ellen Tafferner & Marie-Louise Lindell genom Konstliv Sjuhärad.

Övrig information

KONSTLIV SJUHÄRADlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TIPSA EN VÄN OM DETTA!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.