Borås Stad
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Följ oss på Facebook
Följ oss på Instagram
Följ oss på Youtube!
Do-it-yourself-arenan för ungas innehåll!
Brygghuset
Borås Stad

27/2. TUNES & POEMS

Kl. 18.00-20.00 | Fri entré | Cafésalen

TempBild

Frida Karlsson & Nadja Raunegger mfl

Välkommen till årets andra Tunes & Poems. En scen för dig som vill upptäcka unga spännande singer songwriters, band och poeter. Tillsammans skapar vi en mysig, avslappnad och respektfull plats för kulturintresserade i alla åldrar, sista onsdagen i varje månad.

18.00. Frida Karlsson

Debutspelning med Frida Karlsson, som beskriver sin musik som catchy men mestadels melankolisk. Med sig på scen har hon med sig Niklas Vaara på gitarr.

18.30. Poetry mic

4-5 poeter (meddelas löpande på sidan).

19.00 NADJA RAUNEGGER

Nadja är en mångfacetterad artist som vandrar mellan jazziga landskap till popiga rytmer. Hennes starkaste vapen är hennes röst men spelar såväl piano som sin älskade ukulele. På brygghuset bjuder hon på helsvensk egenkomponerad konsert.

VILL DU MEDVERKA SOM ARTIST ELLER POET?

Vi söker främst dig mellan 16 och 29 år som skriver egen poesi/texter, samt singer songwriters och band. Inför varje tillfälle kommer vi att boka 2 st musikakter för ett kortare set på 30 min vardera, samt 4-5 st poeter som en del i Poetry Mic.

Vi ställer inga konstnärliga krav hos dem som uppträder, mer än att du ska ha en passion i det du gör :D. Anmäl ditt intresse till Raquel: raquelcmailbox@gmail.com så hör vi av oss.

Arrangeras av: Brygghuset.

Övrig information


Facebook-eventlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TIPSA EN VÄN OM DETTA!

Vänligen verifiera att du inte är en robot


DELA PÅ SOCIALA MEDIER

FACEBOOK

instagram

NYHETSBREV

Vill du ha koll på vad som händer på Brygghuset? Genom din anmälan ger du tillsvidare Brygghuset ditt samtycke att lagra ditt namn och e-post.